Keramik

KERAMIK - glæd dig!

Hvis du kan lide personlige og smukke keramikting, er dette sikkert noget for dig.

Skulpturer eller funktionelle ting? Måden vi udtrykker os på er forskellig, og det er sjovt at lære nye måder og metoder.

Ler er et fantastisk materiale at arbejde i, så glæd dig til at gå på opdagelse i dets mange muligheder.

Ønsker du og dine venner eller kolleger jeres eget hold? På et bestemt tidspunkt?
Ring til os, så ser vi på det.

Navn Holdnr Ugedag Sted Underviser Adresse Pris*
Keramik 1911man-17 Man Keramik værksted Isabel Mir Kanalens Kvarter 38 DKK 2.190,00
  • Navn: Keramik
  • Holdnr: 1911man-17
  • Ugedag: Man
  • Sted: Keramik værksted
  • Underviser: Isabel Mir
  • Adresse: Kanalens Kvarter 38
  • Pris*: DKK 2.190,00
  • :
Se mere   Luk

Keramik - glæd dig!  - OBS. Dette hold har 7 gange pga. juleferien.

Hvis du kan lide personlige og smukke keramikting, er dette sikkert noget for dig.

Kurset er tilrettelagt så du får indblik i modellering, kvætse, dreje- og pladeteknik.
Desuden gennemgåes forskellige dekorations- og glaserings teknikker, hvor du lærer at forstå sammenhængen mellem formgivning og dit kunstneriske udtryk.

Det vurderes individuelt, hvad det er, den enkelte har lyst og brug for at lære eller videreudvikle.
Om du er nybegynder eller ej, så er dit kreative udtryk både spændende og helt unikt.

7 X 5 LEKTIONER

Bemærk at der må påregnes udgifter til materialer. Det ligger på kr. 500,- som afregnes med underviser.
De 500, kroner dækker 10 kg ler, brænding og glasurer.
Vælg mellem 6 lertyper og 24 glasurer.
Isabel har MOBILPAY.

OBS der skal være minimum 5 deltagere på holdet, for at starte op.

Følg Isabel på facebook.

Se Isabels hjemmeside

Mangler du en helt særlig farve? Eller noget andet til dit keramiske arbejde? Se hos CERAMA

Holdnummer: 1911man-17
Første møde: 04-11-2019 17:00
Mødegange: 7
Lektioner: 35
Fuld pris DKK 2.190,00
Keramik - Weekendkursus 1911-w2 Lør Keramik værksted Isabel Mir Kanalens Kvarter 38 DKK 950,00

Keramik - Weekendkursus.

Weekendkurset er tilrettelagt således, at man får indblik i modellering, kvætse, dreje- og pladeteknik med udgangspunkt i den enkeltes ønske.

Den sidste lørdag/søndag gennemgåes forskellige dekorations- og glaserings teknikker, hvor du lærer at forstå sammenhængen mellem formgivning og dit kunstneriske udtryk.

Afhentning af færdige emner sker efter aftale med underviser.

Bemærk at der må påregnes udgifter til materialer. Det ligger på kr. 300,- som afregnes med underviser.
De 300, kroner dækker 6 kg ler, brænding og glasurer.
Isabel har MOBILPAY.

OBS der skal være minimum 4 deltagere på holdet, for at starte op.

Følg Isabel på fa

Holdnummer: 1911-w2
Første møde: 09-11-2019 10:00
Fuld pris DKK 950,00
Keramik - Weekendkursus 1912-w1 Lør Keramik værksted Isabel Mir Kanalens Kvarter 38 DKK 950,00

Keramik - Weekendkursus.

Afhentning af færdige emner sker efter aftale med underviser.

De 300, kroner dækker 6 kg ler, brænding og glasurer.
Isabel har MOBILPAY.

OBS der skal være minimum 4 deltagere på holdet, for at starte op.

Følg Isabel på fa

Holdnummer: 1912-w1
Første møde: 30-11-2019 10:00
Fuld pris DKK 950,00
Keramik - Børne Weekendkursus 2001-w2 Lør Keramik værksted Isabel Mir Kanalens Kvarter 38 DKK 1.200,00
Se mere   Luk

Keramik - Børne Weekendkursus. Prisen includere en voksen med et barn. Dog ikke materialer.

Hvis I kan lide personlige og smukke keramikting, er dette sikkert noget for jer.
Tag dit barn eller barnebarn med på dette weekendkursus, hvor I kan hygge sammen, mens I laver jeres kunst.

Pynt til værelset eller din egen slikskål? Lysestage eller det klassiske krus? Æggebægre til hele familien?
Måske det hele?
Kom og vær med til at lave det du drømmer om, og glaser det til sidst med flotte glasurer.

Den sidste lørdag gennemgåes forskellige dekorations- og glaserings teknikker, hvor du lærer at forstå sammenhængen mellem formgivning og dit kunstneriske udtryk.

Afhentning af færdige emner sker efter aftale med underviser.

Pris for voksen: kr. 950,- (og kr. 300,- for materialer, som afregnes med underviser)
Pris for barn: kr. 250,- (og kr. 50,- for materialer, som afregnes med underviser)

Bemærk at der må påregnes udgifter til materialer. Det ligger på kr. 350,- som afregnes med underviser.
De 350, kroner dækker 6 kg ler, brænding og glasurer.
Isabel har MOBILPAY.

OBS der skal være minimum 3 voksen/barn- par på holdet, for at starte op. Dog højst 4 voksen/barn-par i alt.

Følg Isabel på facebook

Holdnummer: 2001-w2